Uutiset

Aktiivihiili.fi – puhtaamman veden puolesta

Aktiivihiili.fi – puhtaamman veden puolesta

Aktiivihiili tarjoaa tehokkaan puhdistuskeinon erilaisiin puhdistusprosesseihin vesilaitoksilla ja jätevedenpuhdistamoissa. Sitä käytetään pohjavesilaitosten ja vedenottamoi­den yhtenä käsittelymenetelmänä. Aktiivihiili on parhaimmillaan haju-, maku-, radon- ja torjunta-ainejäämien poistossa, ja myös sinilevätoksiineja pystytään poistamaan.

YT2019 -messuilla kerromme lisää eri hiilityyppien ominaisuuksista ja tehokkaista suodattimista. Tule pistäytymään osastollamme B542 ja tehdään yhdessä ympäristöstämme puhtaampaa!

Terveisin

Janne Toiviainen

Aktiivihiili.fi-palvelun tarjoaa Suomen Laippapalvelu Oy
Koijärventie 375, FI-31130 Forssa (Koijärvi)

tel. +358 503 389 030

yhdyskuntatekniikan messut

aktiivihiili messut

Posted by laippafi in Yleinen
DUO halkaistu kaksiosainen laippa

DUO halkaistu kaksiosainen laippa

kaksiosainen irtolaippa

Halkaistu kaksiosainen laippa helpottamaan asennuksia!

DUO laippa on täysin korroosionkestävää, kevyttä sekä kierrätettävää materiaalia. Tällä laipalla voit helposti korvata maan happamuuden johdosta ”hävinneet” silumiinilaipat ja uusiokäyttää vanhan kaulustetun putken . Saneerauskohteissa seinän ja tasojen läpivienti reiät voi suunnitella kauluksen koon mukaan, jolloin tehtävä reikä jää pienemmäksi. Duo laippa on erittäin nopea asentaa.
DUO laipat voidaan asentaa suoraan asennuspaikalla, joka pienentää putkiston painoa.  Lisäksi asennuspaikalla laitettavat irtolaipat parantavat työturvallisuutta, poistamalla mahdollisuuden liukuvien laippojen sormiin kohdistuvista iskuista.

DUO-FLANGE® on valmistettu kahdesta identtisestä osasta, jotka voidaan asentaa sivulta – ilman putkien irrottamista – sekä aksiaalisesti.

DUO-FLANGE® on valmistettu komposiittimateriaalista ja on täysin korroosiovapaa.

DUO-FLANGE® säästää kallista työaikaa.

DUO-FLANGE® mahdollistaa pienempiä reikiä lattia- ja seinärakenteisiin.

DUO-FLANGE® helpottaa liitosten tiivistämistä raskaammista putkista.

DUO-FLANGE® poistaa vaaraa pystysuorista putkista putoavien laippojen aiheuttamien loukkaantumisten varalta.

Materiaali – Symalit® GMT – on erinomaiset ominaisuudet, miksi galvaanisen korroosion vaaraa ei ole. Sen paino on pieni ja se on täysin kierrätettävää.

Posted by laippafi in Uutiset, Yleinen

Liittimet letkuihin!

Liittimet letkuihin!

Valikoimassamme on kattava tuotesarja laadukkaita letkuliittimiä.

  • hitsattava letkukara (kokoluokka 103mm-154mm)
  • erilaiset letkujatkot; kierre/kierre, letku/letku, letku/kierre (kokoluokka 1/2″-5″)
  • erilaiset letkusupistusyhteet; kierre/kierre, letku/letku, letku/kierre (kokoluokka 1/2″-6″)
  • erilaiset laippayhdejatkot, suora yhde ja 90ast. kulmayhde (kokoluokka DN15-DN200)

Materiaalit:

Materiaaleina irtolaipoissa ovat korroosiota hyvin kestävät haponkestävä (AISI316) ja rosterinen (AISI304) teräs. Tämän lisäksi materiaali tarjonnassamme on myös kustannustehokas galvanoitu teräs. Lisätietoa tarjonnassa olevista liittimistä löydät nettisivujen ”Tuotteet” osiosta.

Käyttökohteet:

Käyttökohteina ajoneuvoletkut (imuauto, loka-auto, säiliöauto), erikoisletkut, imu-, siirto- ja puhallusletkut sekä paineilma-, vesi- ja höyryletkut. Myös öljy-, polttoaine- ja kaasuletkut.

Lisätietoja:

Kysy kilpailukykyistä tarjousta, autamme mielellämme, jos teillä herää kysymyksiä liittimistä!

Koko kuvastomme löydät täältä

Tuotteet

Posted by laippafi in Uutiset, Yleinen

Taivutettu irtolaippa DIN2642, EN1092-1

Taivutettu irtolaippa DIN2642 EN1092-1. Irtolaippa tehdään levystä taivuttamalla, mikä mahdollistaa kevyen rakenteen verrattuna normaaliin laippaan.  Laipat valmistetaan EN/Din standardien mukaan ja näistä löytyvät kaikki vaadittavat sertifikaatit. Irtolaippoja on aina DN600 kokoluokkaan asti.

Suuremmissa DN kokoluokissa esimerkiksi taivutettu irtolaippa DIN2642, EN1092-1 DN300 paino on 9,72kg, kun vastaava levylaippa 35,9kg. Irtolaippojen kevyempi paino parantaa työturvallisuutta. Eri asennusvaiheissa toistuvat raskaat nostot vähenevät. Myös riski raskaiden irtolaippojen tuomiin kiilautumisesta aiheutuneisiin sormivammoihin ja ruhjeisiin asennuksen aikana vähenevät.

Materiaaleina irtolaipoissa ovat korroosiota hyvin kestävät haponkestävä (AISI316) ja rosterinen (AISI304) teräs. Lisätietoa tarjonnassa olevista irtolaipoista löydät ”Tuotteet” osiosta.

Autamme mielellämme, jos teillä herää kysymyksiä irtolaipoista!

Posted by laippafi in Uutiset, Yleinen